Salon 17 mei 2018: Spoedcursus tekstbordje schrijven

san-antonio-museum-art-family-kids-satx

Hoe maak je het ideale tekstbordje? Hoe zorg je dat het niet te zwaar wordt? Schrijf je dat zelf of laat je dat doen door een professional? Aan de hand van goede en minder goede voorbeelden gaan we vanavond zelf aan de slag onder leiding van Marie Baarspul, http://eenwoordeenbeeld.blogspot.nl.

Zet hiervoor voorbeelden uit de (eigen) praktijk op onze Facebookpagina. Wat vond je juist goed? En wat moet echt anders? We gebruiken ze tijdens de Salon op 17 mei enkele voorbeelden.

 

Namens de Salon de Muséologie,

Amanda Vollenweider, Paul Ariese, Charlotte Labrie, Guus Sluiter, Anouk Mooijman, Eugeen van Wees, Ernst van Keulen, Mechteld Jungerius, Anne-Karlijn van Kesteren en Ilias Zian

 

Over de Salon

De Salon de Muséologie is een onafhankelijke samenkomst en streeft naar kennisuitwisseling, debat en meningsvorming over kunst, cultuur en wetenschappen in het algemeen en musea in het bijzonder.

Meer informatie over de salon: http://www.salondemuseologie.nl

Volg ons ook op Twitter en Instagram @salonmuseologie

Facebook: /http://www.facebook.com/salondemuseologie

De Salon-avonden zijn op donderdag, beginnen altijd om 20.00 uur en worden afgesloten met een borrel. Aanmelden vooraf is niet nodig. Iedereen is welkom en de entree is gratis. De Salon vraagt een kleine vrijwillige bijdrage.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s