14 september 2010

Hallo Wereld!

Najaar 2010. De mensen achter de Salon zijn op een regenachtige vrijdagmiddag op Blijburg bij elkaar gekropen om zich te bezinnen op het nieuwe seizoen.

Niet alleen om een spannend en inspirerend nieuw seizoen samen te stellen. Maar ook om na te denken hoe we de volgers van de Salon meer mogelijkheden kunnen bieden om helemaal informeel te kunnen discussiëren over museale zaken BUITEN de setting van formele platforms, bijeenkomsten en organisaties. Niet dat er met die settings wat mis is. Maar er ontbreekt gewoon een plek waar het gaat om gedachten en ervaringen uit te wisselen over de dagelijkse praktijk, over je eigen ring van invloed, over de weerstanden maar ook kansen waar je in je museale werk tegenaan loopt.

Dus gaat de Salon zich steeds meer profileren als een lekkere loungeplek, een broedplaats, een veilig hoekje in museumland. Waar je de ruimte hebt, waar je niet alleen naar formele sprekers hoeft te luisteren en waar niet alleen de mensen met de meeste lef aan het woord komen.

Een plek zoals deze. En nu ook al op LinkedIn en Facebook. Bovendien kun je de laatste nieuwtjes volgen door de Salon op Twitter te volgen.

Gelijkertijd blijft de fysieke ontmoeting, iedere eerste donderdag van de maand, rond inspirerende en spannende thema’s natuurlijk de topping on the cake! De beproefte formule blijft; het wordt alleen nog prikkelender! Dus houd de agenda in de gaten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s