Wat is de Salon?

Al meer dan vijftien jaar waait de Salon de Muséologie als frisse wind door museumland. Hier worden actuele onderwerpen bespreekbaar gemaakt, bediscussieerd, meningen uitgewisseld en kennis gedeeld.
Alle facetten van het museale en culturele werkveld komen er aan bod. Iedereen is welkom of je nu wel of niet in een museum werkt, want iedereen heeft een mening en daarvan kun je leren. Elke eerste donderdag van de maand (met een uitzondering daargelaten) is er een Salon.
Een gastspreker leidt een onderwerp in, daarna gaan we in gesprek (debat, of discussie) en we sluiten af met een borrel. Netwerken met inhoud, zo kun je het ook noemen!

Ontmoeting van vakgenoten en deskundigen op verschillende gebieden in een informele setting is waar de Salon voor staat. Kennisuitwisseling en meningsvorming vormen daarbij een bron van inspiratie. Weg met het ‘hokjes denken’ en vastgeroeste patronen, uitwisseling van kennis en inspiratie, daar gaat het om!

De Salon wordt geleid door een aantal enthousiaste mensen die zich op een of andere wijze verbonden voelen met het culturele en museale veld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s